Eilen oli sitten eka työpäivä. Tai no, eipä me kyllä mitään töitä tehty. Heti ensimmäiseksi kun lähdettiin kotoa etsimään työpaikkaa alkoi sataa kaatamalla vettä, eikä meillä tietenkään mitään sateenvarjoja täällä etelässä mukana ole. Noh, kun viimein löydettiin perille, ei ketään ollut paikalla eikä pomo vastannut puhelimeen. Saatiin kuitenkin yks työntekijä kiinni ja päästiin sisään. Sitten alkoi ns. työpäivä, eli istuttiin ensin viis tuntia odottamassa että pomo tuli paikalle. Kirjaimellisesti siis istuttiin sohvalla tekemättä yhtään mitään sen koko viis tuntia. Kuunneltiin ukkosta ja luettiin viimeisin Espanjan sanomat kolmeen kertaan kannesta kanteen. Ja kirosin kun ei tullut näpättyä tietokonetta seinästä aamulla kun lähdettiin, täällä kun ei mitään ukkoselta suojaavia vempaimia taloissa ole. Noh, eipä mitään nyt kuitenkaan ollut käynyt. Kolmen aikaan käytiin syömässä (siinä vaiheessa oltiin jo nälkäkuoleman partaalla) ja kun tultiin syömästä niin pomo sanoi että aloitetaan huomenna sitten tekemään laskutusta. Eli lievästi sanottuna aika turha päivä. Mut tuli ainakin pehmeä laskeutuminen työelämään. Jossain vaiheessa varmaan aletaan kiertelemään yrityksissä myymässä mainostilaa ja laskuttamassa ihan paikan päällä. Puhelimitse tilauksia ei kuulemma täällä juuri kukaan halua tehdä. Toivottavasti sitä hommaa saadaan tehdä paljon, mielummin tuolla ulkona kuitenkin kävelee kun istuu toimistolla. Muuta ei juuri eilen tehty, kaupassa käytiin ja istuskeltiin kotona ja parvekkeella kun ilmakin kirkastui iltaa myöten. Raksamiehetkin alkoi jo tien toiselta puolelta vislailemaan, voivoivoi J Rannassa näytti olevan aikamoiset mega-aallot, ei kyllä yhtään tuullut kuitenkaan.

 <?xml:namespace prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:office" />

Sunnuntaina käytiin Fuengirola Zoossa, oli kyllä tosi upee eläintarha. Kuvia laitan kyllä tänne! Eläimillä oli tosi hyvät olot, eivät asuneet missään häkeissä tai pienissä aitauksissa, vaan niille oli luotu todella luonnonmukaiset elinolosuhteet. Siellä eri lajit elivät yhdessä isoissa vehreissä tiloissa, alligaattorit ja flamingot samassa ja erilaiset pikkuapinat virtahepojen ja muiden söpöläisten kanssa. Olosuhteisiin nähden oli kyllä ihan hieno paikka kaikin puolin. Ja kirjaimellisesti olin tiikerin kanssa napit vastakkain, välissä oli tosin pari senttiä lasia mut ei semmosia pieniä nyt lasketa!

 

Tänään aamulla ensimmäiseksi ostettiin sateenvarjo, tiputteli vettä meinaan taas aamulla kun töihin lähdettiin. Töissä laitettiin lähetyksiä valmiiksi, ja kun ei mitään muuta tekemistä siinä aamupäivällä ollut, saatiin lähteä tiistaimarkkinoille katselemaan. Perus markkinameininkiä siellä oli, varmaan aika pitkälti samat tavarat kun kaikilla muillakin markkinoilla Espanjassa. Kyllä Essi yhden huivin löysi. Iltapäivällä sitten töissä laitettiin Suomeen lähtevät lehdet ja valmiiksi ja tehtiin lähetyslistat. Huomenna sitten vissiin tehdään koko päivä sitä laskutusta. Meitä on tuolla töissä neljä harjottelijaa, ja vissiin järkätään jossain vaiheessa jotain yhteisbileitä. Grillibileetkin on kuulemma työpaikan puolesta tiedossa. Töistä kun päästiin viiden maissa niin ilma oli kirkastunut ja istuskeltiin pari tuntia partsilla ja vaan nautiskeltiin auringosta. Kyllä se täällä vaan lämmittää!

 

Kaikin puolin voi sanoa että mukavaa on kyllä ollut. Tosin voisin kyllä hyvin lomailla tän pari kuukautta, mut ehkä noi työtkin tosta lähtee luistamaan ja siihenkin rytmiin taas tottuu. Ei olla Essin kanssa riidelty ainakaan vielä mistään, vaikka ollaankin koko ajan liikuttu joka paikassa yhdessä. Kyllä ihan oikean ihmisen kanssa tänne tuli lähdettyä! Mulla on kyllä varmaan jotain kasautuneita aggressioita kun ei oo päässyt kenenkään kanssa riitelemään, näin meinaan aika väkivaltasia unia viime yönä, ja minä olin se väkivaltainen siinä… hmm. Ne jotka mut hyvin tuntee, tietää että mun täytyy saada kiukutella aina vähän väliä. J Kuulin just et Porissa on satanu lunta, hahhahaa pitäkääpä siis hauskaa. ;)