Eilen olikin hirmu kiva paiva. Toiden jalkeen mentiin rannalle, oli oikeen tosi kuuma taas. Illalla Johanna, Ville ja Antti tuli meille, ja mentiin sitten yhdessa sinne kansainvalisille paiville. Vitsit etta se on kylla kiva paikka! Siella feria-alueella on semmosia savitaloja, joihin on rakennettu jokaiselle maalle oma baari. On siis kaikkea Ruotsista Paraguayhin! Suomen osasto on aika surkee, suomalaiset musavideot pyorii screenilla ja jengi orveltaa kannissa. Muissa maissa oli siis paljon hilpeempi ja rennompi ja energisempi meininki! Kokeiltiin vahan kaikenlaista ruokaa ja juomaa, kuvat kertoo sitten paremmin. :) Niin ja on siella sitten kaikkea tivolimeininkia ja muuta, tosi iso alue siis on. Brittipaikasta tykkasin kovin, siella bandi soitti mm, yllatys yllatys, Maidenia :) Harmi vaan etta just kun paasin vauhtiin niin muut halusikin jo kotiin. Tanaan sitte uusiks!

Nyt ollaan tassa tunnin sisalla lahdossa Marbellaan Johannan ja poikien kanssa. Vahan on mulla krapulanpoikasta, kattoo siis miten jaksaa siella talsia... mut kiva nahda sekin kaupunki! Marbellaan on tasta siis reilu 30km. Essi tossa oli rannallakin jo, mun paa ei kylla ois kestanyt nyt aurinkoa... mut eikohan se tasta :)

Ainiin, unohdin tossa aiemmin kertoa kun ostettiin tossa yks paiva kananugetteja kaupasta kauhee sakki. Hyi helv., en sitte oo koskaan syony mitaan sellasta. Ihmeteltiin vahan kun ne nautti kummalta, ja sitten Essi maistoi. Yyyyyyh! Nugeteissa oli 3% kanaa ja loput jauhoa ja vetta! Siis pelkkaa raakaa taikinamossoa sisalta. Kannattaa siis kattoa tarkemmin mita pussissa lukee jos taalta ostaa nugsuja :)

Nyt pistan viela pari tyohakemusta menemaan ja sitte lahto bussiasemalle! Hauskat viikonloput!