Tänään satoi aamulla ja oli ihan harmaata. Toivottiin että oltais päästy rannalle tänään mutta turha toivo. Kateltiin sitte aamulla koneelta Ghost Rider, ja pestiin eka koneellinen pyykkiä. Oli vähän ongelmia pesukoneen kanssa, mutta hyvä lopputulos tuli kuitenkin. Nyt illalla on jo kirkastunutkin, ja aateltiin mennä illemmalla johki vielä istuskelemaan. Nyt tässä venailen messengerissä että äiti sais omansa käynnistettyä, kyllä se tossa jo vilahtikin mutta kun ei osaa käyttää :)

Perjantaina oltiin sitten tosiaan Johannalla illanistujaisissa, oli kyllä mukava ilta. Paikalla oli siis mun ja Essin lisäksi tietysti Johanna ja sen poikaystävä Antti sekä kämppis Ville, ja sitten Jenni ja sen hollantilainen poikaystävä Haile (kirjoitettiinkohan se noin?). Tytöt vei meidät sitten La Boticaan, joka on täysin espanjalainen baari, aivan eri meininki kun mitä noissa rantabaareissa. Kaikki ihmiset espanjalaisia, ja fiilis oli semmonen mitä en oo missään koskaan nähnyt. Baari oli suht pieni, ei pöytiä muuta kun seinän vieressä, ja niissäkään ei juur kukaan istunut. Paikka aivan täynnä ihmisiä, ja kaikki vaan tanssi käytävillä ja joka puolella. Lattarit soi ja ihmiset vaan nautti musiikista ja fiiliksestä, en oo koskaan nähnyt niin paljon positiivista energiaa yhdessä paikassa! Sisään kun tultiin niin saatiin lappu jolla saa toiset drinkit ilmaseksi. Hyvä kun pystyi ensimmäistäkään juomaan. Eikä sisään tietenkään mitään maksanut. Otin vodka-redbullin, hintaa 8€, ja vodkaa oli varmaan ainakin 2dl ja siihen tölkki red bullia. Aika kiukulla sai juoda, sitä ilmasta drinkkiä en ees yrittäny saada alas, red bull kassiin ja kotona jääkaappiin. Juteltiin siellä La Boticassa vielä oikeen espanjalaisten lentäjäpilottien kanssa. Vähän kyllä kummastutti kun pojat sano lentävänsä aamulla Malagasta Almeriaan, mutta viina vaan kovasti maistui vielä ainakin siinä ennen kuutta aamulla. Oli muuten toinen niistä pojista, tais olla Pedro nimeltään, aivan Prison Breakin Fernandon näkönen! :D

Eilen herättiin molemmat kun mun puhelin soi. Äiti taas tietysti. J Nooh, tehtiin sitten krapulapizzaa pakastepohjista, oli hyvää namnam. Iltapäivällä sitten kun saatiin ittemme ylös sohvalta (tai Essi sängystä), lähettiin junalla Malagan Renfe-aseman ostoskeskukseen. Oli kyllä kohtalaisen iso paikka, tilava ja uusi. Löysin sieltä sitten laukun itelleni. Siellä ostoskeskuksessa oli sitten jotkut "haluatko malliksi?"-kisojen karsinnat, joiden piti alkaa klo 19.00. Venailtiin siinä et ois jääny kattoo, mut vielä puol kasiltakin ne vaan treenas koreografioita ja sai lisää neuvoja. Sitten osa porukasta lähti menemään. En tajuu tätä espanjalaista aikataulusysteemiä, kellonajoilla ei vissiin oo mitään väliä. Mentiin siitä siis sitten Plaza Mayorille, mikä olikin ihan erilainen paikka kun mitä olin kuvitellut. Kyseessä on siis kaupungin ulkopuolella Malagasta vähän tänne Fugeen päin oleva "viihdekeskus" jossa on kymmeniä ravintoloita, muutamia pikkukauppoja, jättimäinen leffateatteri, suurensuuri peli/keilahalli jne. Semmonen koko perheen ajanviettopaikka. Oli kyllä tosi viihtyisä paikka, sinne täytyy mennä joskus jätskille tai cafe con lechelle istuskelemaan. Jaa niin, siellä Plaza Mayorilla oli eläinkauppa, missä ikkunoissa oli pienen pieniä koiranpentuja pienissä lasikopeissa. Voi luoja kun siinä särkyi sydän! Korkeintaan yhden neliömetrin kokoinen tila jossa lattialla on vaan sanomalehteä, ruoka- ja vesikippo ja yks pieni pallo. Yhdessä kopissa oli kolme maailman pienintä koiranpentua, en oo koskaan nähny niin pieniä. Ja yhdessä oli kiukkusen näköinen jo aika iso ja kallis rotukissa, joka vaan istui ja maukui ihmisille lasin takaa. Ei kissa voi elää semmosisssa oloissa! Ei sillä tavalla elänyt eläin enää voi sopeutua normaaliin kissalle kuuluvaan elämään. Meinattiin jo jättää ens kuun vuokra maksamatta ja ostaa niitä pentuja sieltä niin monta kuin mahdollista. Tosin ei meidän rahat ois silti riittäneet kuin yhteen pentuun, rotueläimiä kun olivat kaikki.

Illalla sitten kun tultiin takas niin mentiin tohon alakerran italialaiseen syömään. Nälkä oli aivan uskomaton! Essi otti kanaa ja mä lasagnea. Mun lasagne ei ollut yhtään tuoretta, eikä ollenkaan niin hyvää kuin mitä olisi pitänyt. Maistui vähän siltä kun olisi pakasteesta otettu, laitettu juustot päälle ja uuniin. Ehkä siksi saatiinkin talon tarjoamat alkusalaatit, ja ehkä siksi ne tarjoilijat kävi koko ajan kyselemässä että "onko hyvää?" "onko kaikki okei?". Ei silti kyllä yhtään huono fiilis jäänyt paikasta, ens kerralla otan vaan jotain muuta jos siihen mennään. Illalla sitten vielä kattelin tässä yksinäni Saw 3:n, Essi ei uskaltanut. Oli kyllä taas hyvä leffa! Nelosta odotellessa siis.