Tultiinpa hetki sitten taas rannalta. Ostettiin eilen semmonen pallopeli, ja ollaan sita nyt vaan pelattu rannalla pari paivaa, on ihan sairaan hauskaa. :) Toissakin on ollu nyt mukava viikko, kun ollaan saatu tehda paljon hommia eika oo aika kayny pitkaks. Mitaan muita kummempia ei talla viikolla oo tapahtunut, mita nyt oon tuhlannu kaikki rahani. Vimppoja rahoja viedaan, sitten joudun lainailemaan Essilta. :P Malagassa oltiin tossa joku paiva, ja Plaza Mayorilla. Helletta on ollu sen verran etta ollaan nyt muutamana paivana oltu tosi paljon rannalla ja kayty uimassa!

Jeejee, huomenna lahdetaan aamulla Granadaan. Meinataan kayda ainakin kiertamassa vanhaa kaupunkia ja entisia mustalaiskortteleita, sitten aateltiin piipahtaa mustalaisluolissa. Granadassa tosiaan sijaitsee valtava muslimipalatsi Alhambra, jota sanotaan maailman seitsemanneksi ihmeeksi. Siella ei kylla ajateltu sisalla kayda kun se kuulemma vaatii koko paivan jos sen haluaa kiertaa lapi. Joten jatetaan se valiin. Mutta sitten, oivoivoi ihanaa, saatiin varaus arabialaiseen kylpylaan kahdeksi huomenna! Baño Arabe on siis maurilaistyyliin rakennettu arabialainen kylpyla, jossa puolentoista tunnin ajan kaydaan erilaisissa kylvyissa, ja sen jalkeen on hieronta ja aromaterapia. Ja koko homma maksaa vaan 26e! Eli semmonen ihanuus tiedossa huomenna. :) Tanaan lahdetaan varmaan iltasella tonne kaupungille kattelemaan, kun siella pitais jossain teatterissa olla joku nuorten tanssi/laulu/casting-tapahtuma. Sinne siis. Eli on taas mukava viikonloppu naillanakymin tulossa! Tassa alkaa naa viikonloput jo loppuakin, joten pakko sita on koittaa kaikki saada naista viimisista paivista irti... Tosiaan oon siis tulossa Suomeen naillanakymin kokonaan. Ei oo toita taalta loytynyt. Ei tosin oo toita Suomessakaan, eika viela asuntoakaan, joten kaikki aikalailla auki... :)

Ainiin, hyttyset on tehneet comebackin! Oon ainakin kuukauden saanu olla niilta kokonaan rauhassa, ja eilen sitten herasin aamulla siihen etta toinen kasivarsi on aivan hirveilla paiseilla. Naytti ihan silta kun olisi ranteesta katkennut luu, kun oli siina niin hirvee moykky. Kutisee vaan niin pirusti ja nyt ne on ruvennu sarkemaankin. Jos viela yksikin semmonen allotys eksyy meille niin nirhaan sen vaikka unissani! Ei mutta eipa ne puremat menoa haittaa, ovat vaan vahan kummallisen nakosia. :)