Oi voi, eilen olikin sitten rankka ilta. Oltiin alkuilta skeittitapahtumassa taalla Fuengirolassa, siella oli jotkut skeittikisat, joitain kummallisia musiikkiesityksia, graffittien tekoa jne... Illalla lahettiin sitten Malagaan baareilemaan. Oli kylla mukavaa! Mentiin ensin Soniciin, semmoseen kunnon heviluolaan. Essikin tykkas! Ja ma tykkasin tietty kauhiasti, paasi vihdoin "omaan paikkaan". Sielta mentiin johonkin toiseen, jonka nimea en tullut kattoneeksi. Joku rokkipaikka. Tutustuttiin sitten sattumalta yhteen Malagassa asuvaan suomalaispoikaan, joka oli varmaan ainut liikkeella oleva suomalainen, ja hanen brasialialaiseen kaveriinsa. Lahdettiin niiden kanssa jonnekin toiseen rokkibaariin, jossa Essilla sitten tuli vahan huono olo kun oli niin kuuma ja savuista ja taytta. Se oli kylla vahan kummallinen paikka, ei viihdytty niin kovin kumpikaan. Mut sinne Soniciin vois lahtea uudestaankin! Tultiin sitten ekalla aamujunalla takas Fugeen, kylla uni maistui.

Tanaan oltiin rannalla, ja Essi meinas etta jos lahdettais Puerto Marinaan tanaan kattelemaan. Se on siis joku venesatama tms. Benalmadenassa, jossa on ravintoloita jne. En oikeen ees tiia. Kai sinne vois menna. Kaydaan ulkona syomassakin sitten.

On kylla jannat naa ilmat taalla. Eilen oli paivalla, ja viela illallakin, ihan hullun kuuma, ja illalla ruvettiin kattomaan etta vuorten paalla salamoi oikeen kunnolla. Sitten alkoi yhtakkia sataa ja tuulla, just kun oltiin lahdossa sinne Malagaan. Malagassa taas oli ihan mukava ilma, ja tanaan taas kauhea helle. Kummallista.

Haleja kaikille! Silta alkaa nayttaa et tarvii tulla takas Suomeen kesaksi...