Tanaan oli sitte siivouspaiva. Pestiin pyykkia ja siivottiin koko kamppa. Ja oli kuuma! Siina kun lakaisin parveketta ja lauleskelin samalla Bon Jovia, vilkasin yhtakkia ylos ja koko rivi miehia kyylaa siella tyomaalla ja vislailee ja huutelee sita "guapaaaaa" mita taalla kylla saa vahan valia kuulla milloin mistakin suunnasta. Ei sitten saa ihminen edes siivota rauhassa! Viime yona oli kuulemma ukkostanut oikeen kunnolla, Essi oli ollu ihan paniikissa eika saanu nukuttua, ma sitten puolestaan nukuin taas paremmin kun mita taalla muuten oon saanu nukuttua. En nahny edes painajaisia! Painajaisista on kylla tullu mulle ihan normaaleita unia taalla, kun en muuta nykyaan naekaan... :) Onneks aamulla ei enaa satanut, ja paastiin rannallekin pelailemaan pallopelia toitten jalkeen!

Viiminen viikko lahti nyt kayntiin. Kamalaa. :( Ei halua miettia mitaan Suomeen palaamisia. Ei oo edes asuntoa, saatikka toita, siella.

Ainiin, kaytiin eilen ostamassa leffaliput Pirates of the Caribbean kolmoseen, se tulee tosiaan ensi-iltaan torstaina. Perjantaina mennaan siis Plaza Mayorille sita kattomaan, alkuperaiskielella tottakai! Taalla menee aika reippaasti noita naytoksia paivassa... englanninkielista versiota menee joku 5 kertaa paivassa, ja espanjankielista 24 (!!!) kertaa paivassa yhdessa leffateatterissa! Ja siihen viela kaikki muut leffat paalle, niitakin varmaan menee suurinpiirtein yhta monta. Ihan kohtalaisen kokonen leffateatteri siis. Eli vissiinkin on espanjalaiset sitten leffakansaa :)